Wie zijn wij?

Ben Aa, eigenaar

Door de jarenlange ervaring die Ben Aa heeft opgebouwd is bewezen dat in ieder mens met welke handicap dan ook creatief-talent schuilt. Veelal weet men niet wat men met creativiteit kan doen en of men hierover beschikt. Door het ontdekken van iemands kundigheid wordt de factor eigenwaarde sterk positief beïnvloed. Ben Aa beschikt over voldoende ervaring om mensen met uitval verschijnselen te ondersteunen met allerhande technische mogelijkheden

Zijn atelier is nu mede ingericht als ruimte voor dagbesteding voor personen met een Niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Ben Aa is verantwoordelijk voor de ondersteuning en begeleiding van de deelnemers. Hij stemt de activiteiten af met deelnemers en de vrijwilligers. Hij heeft de leiding en is het eerste aanspreekpunt. Hij is eindverantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen, implementeren en evalueren van het beleid, inclusief de financiële aspecten en het bewaken van de kwaliteit van het functioneren. Ben Aa laat zich professioneel ondersteunen door Corrie van Bottenburg en Inge Jager. Beiden  hebben zij een jarenlange ervaring in de zorg opgebouwd.

Tevens werkt BeaBoog samen met "De Passerel" te Apeldoorn zij doen de gehele begeleiding en administratieve afhandeling t.b.v. BeaBoog, wat betreft de aangesloten zeven gemeenten van de regio Midden-IJssel/Oost Veluwe.